1. 1
  2. 2

Intro

Boomkwekerij Schepers kweekt al meer dan 200 jaar bos-, haag- en landschapsplanten met de grootste zorg.
Al onze planten zijn het resultaat van duurzame teelt op maat met o.a. biologische beschermingsmiddelen en mechanische onkruidbestrijding. Het resultaat van onze geavanceerde teelt-, rooi-, vervoers- en bewaartechnieken? Een kwalitatief, duurzaam en compleet aanbod planten voor de Belgische en Europese b2b-markt.

Maak kennis met ons

Assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment

Omdat wij u een zo compleet mogelijk gamma willen aanbieden, breiden wij ons assortiment constant uit. Onze 40 ha grote kwekerij biedt plaats aan honderden soorten planten, die we met de grootste zorg en efficiëntie kweken én aan competitieve voorwaarden aanbieden aan professionals in tuinaanleg, tuincentra, bebossing, openbare groenaanleg en groengroothandel. Het laatste decennia werd er sterk ingezet op autochtoon plantgoed en gecertificeerd materiaal voor bosbouw. Hierdoor kunnen wij ook een totaal pakket aanbieden onder de vorm van Plant van Hier

Neem een kijkje

Ontdek ons uitgebreide assortiment
Ontdek ons uitgebreide assortiment
Bij boomkwekerij Schepers vindt u altijd hoogwaardige, kwalitatieve en verse planten, gekweekt en behandeld met de grootste zorg

Bij boomkwekerij Schepers vindt u altijd hoogwaardige, kwalitatieve en verse planten, gekweekt en behandeld met de grootste zorg

Update

voor wie?

Planten en bomen voor groenprofessionals

Tuinaannemers en groenvoorzieners

Tuinaannemers en groenvoorzieners

Wij bieden u een ruim assortiment mooi beklede en goed vertakte  haagplanten, kwaliteitsvolle tuin- & landschapsplanten en bodembedekkers (in pot of blote wortel). Met onze planten bereikt u direct een mooi, perfect afgewerkt resultaat. Als tuinarchitect met meer dan 30 jaar kweekervaring, geven wij u bovendien graag deskundig advies over plantenkeuze, plantdichtheid en andere technische aspecten van beplantingen.

Ontdek ons volledige gamma

Boom- en kerstboomkwekers

Boom- en kerstboomkwekers

Heeft u plantgoed voor doorteelt nodig? U kunt steeds bij ons terecht voor kwaliteitsvol  plantgoed van bomen, spillen, sierheesters en kerstbomen. Wij kunnen ook in opdracht planten opkweken voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring en specifieke teelttechnieken & sortering, voldoen onze planten aan elke kwaliteitsnorm. Of u nu op zoek bent naar extra recht en stevig, mooi bossig, groot of juist compact plantgoed.

Ontdek ons volledige gamma

Tuincentra, retail & detailhandel

Tuincentra, retail & detailhandel

Wij kweken, sorteren en verpakken plantgoed hoe ú het wilt, zonder de presentatie uit het oog te verliezen. Ook als u van eenzelfde soort 2 of meer kwaliteits- en prijsklassen zoekt. Omdat we leveren op regelmatige basis, kunt u altijd rekenen op een compleet assortiment vers gerooide en gesorteerde planten.

Ontdek ons volledige gamma

Openbare besturen

Openbare besturen

Ook openbare besturen kunnen vertrouwen op boomkwekerij Schepers. Ons plantgoed beschikt over een MPS (VMS)-label en voldoet aan de meest strikte kwaliteitsnormen. We beschikken dan ook over keurmerk A+. 
Kwekerij Schepers biedt een zeer ruim assortiment gecertificeerd en streekeigen (autochtoon) plantgoed aan. Het resultaat van zaden van erkende bestanden die wij persoonlijk oogsten. Hieruit kweken we planten onder strikte traceerbaarheidscontrole van het ministerie van Landbouw.

Ontdek ons volledige gamma

  • Duurzaamheids- certifcaat MPS

  • Traceerbare herkomst

  • Compleet assortiment

  • Plantgoed op uw maat

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Over ons

Familiale bedrijfsstructuur, grote service

Boomkwekerij Schepers is een familiebedrijf dat synoniem staat voor meer dan 200 jaar kennis, ervaring en vooral passie voor het vak. Wij leveren razendsnel volledige beplantingslijsten met zeer kwaliteitsvolle en duurzaam gekweekte planten op maat, grotendeels uit eigen productie. Kweken en sorteren gebeurt volgens uw wensen en noden, met aangepaste kwaliteits- en bundelingsnormen. Flexibiliteit is onze grote troef!

Meer weten? Contacteer ons